top of page

Yoga

"Yoga is the journey of the Self,

through the Self, to the Self."

- The Bhagavad Gitta

Yoga is de manier om de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen, zowel op als van de mat. Elke stijl heeft zijn specifieke eigenschappen en doelen. Vind jouw flow.​​

Heb jij nood aan rust in jouw hoofd?
Verlangt jouw lichaam naar meer ruimte & flexibiliteit door middel van beweging?

Wil jij de kracht van jouw ademhaling ervaren?

Dan is yoga dé manier om dit te bereiken.

D703FA1E-ED53-45D1-AB64-D4383501AE04_1_201_a_edited.jpg
Marble Surface

- Evelyne

Ik heb vorige week deelgenomen aan de yin & chill yoga samen met mijn vriend en dat was heerlijk ontspannend. De sessie werd begeleid door een fantastisch lieve dame die ons helemaal in "zen-zone" bracht. Een aanrader dus!
 
Liefs, een 37-weken zwangere fan
Image by Natalie Grainger

Let's breathe & flow!

Het yoga aanbod van Prana Health

Groepslessen:​

Elke woensdagavond in STUDIO 2Care te Bonheiden.

​19:00-20:00 Adem & flow


1-op-1 yoga:

  • Free flow yoga: combinatie van Hatha en Vinyasa yoga met focus op flexibiliteit, kracht en stabiliteit geleidt door de ademhaling.

  • Yin & chill: yin yoga zorgt voor diepe relaxatie van ons zenuwstelsel door het effect op ons bindweefsel (fascia).

 

Privélessen kunnen via mail geboekt worden. De locatie, lesstijl en het thema worden onderling besproken. De les wordt helemaal op maat samengesteld om de ultieme beleving te creëren.

 

Tarieven:

  • Losse les = 50€/les

  • Vijfbeurtenkaart = 225€

  • Tienbeurtenkaart =  450€

  • ​Groepsles: 15€/persoon​

Over Maxime

Nice to meet you!

Open & kwetsbaar, zo wil ik mezelf aan jou voorstellen. Ongeveer 5 jaar geleden ging ik door een turbulente periode. Ik was op zoek naar mezelf, op zoek naar de reden achter mijn gezondheidsklachten, op zoek naar geluk. Wanhopig en vastberaden besloot ik om een maand naar Bali te gaan voor een Yoga Teacher Training. Een maand vol stilte & confrontatie. Dé maand waarin het zaadje van Prana Health werd geplant.

In de jaren nadien maakte ik verschillende transformaties door. Zowel positief als negatief. Die healing journey was zeker geen lachertje. Maar, oh wat is het het waard. Telkens weer een stapje dichter bij de ware ik. Open & kwetsbaar

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien. Ik blijf voelen. Ik blijf helen. Het is een never ending journey en daar ben ik zo dankbaar voor. 

Alles gebeurt met een reden. Daarom voel ik dat het mijn doel (dharma) is om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde.

Stay inspired by Prana Health!

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste tips, nieuwtjes en info over toekomstige events...

Dankjewel!
bottom of page