top of page

Welkom, lieve jij!

IMG_9361.JPG

Beautiful woman,
you are made to shine!

Jij voelt een verlangen naar lichtheid & balans. Het verlangen om los te breken uit patronen en jouw gezondheid op #1 te zetten. Dit is jouw pad om te bewandelen. Het pad naar zelfhelingvanuit mildheid en zachtheid. 

Dit is thuiskomen in je lichaam.

Ben jij klaar om in jouw vrouwelijke kracht te stappen en vrijheid te ervaren in jouw leven?

Ontdek het Prana Health aanbod

AF38F485-47A8-44F7-8DC4-08F5C7A87475_1_2

Prana Event kalender

20/05/2024: Pranic Healing circle

Tijdstip: 18:00-20:30

Thema: Trust the Devine

27/07/2024: SPECIAL women's gathering

Tijdstip: 18:00-21:00

Thema: Wild woman unleashed

  • Instagram
  • Facebook
Collage.png

NU te koop!

Verlang jij naar een Happy & Healthy leven?
Een leven waarin gezondheid centraal staat zonder jezelf in bochten te wringen. Dan is mijn kookboek 'Happy & Healthy' exact wat jij nodig hebt.

Door middel van
+60 recepten en orthomoleculaire adviezen laat ik jou zien dat gezond koken en gezond leven geen opgave horen te zijn. Ik leer jou hoe je vanuit een ontspannen mindset jouw lichaam optimaal voedt met heerlijke maaltijden. 100% genieten!


Koop hem hier!

Over Maxime

Nice to meet you!

Open & kwetsbaar, zo wil ik mezelf aan jou voorstellen. Ongeveer 5 jaar geleden ging ik door een turbulente periode. Ik was op zoek naar mezelf, op zoek naar de reden achter mijn gezondheidsklachten, op zoek naar geluk. Wanhopig en vastberaden besloot ik om een maand naar Bali te gaan voor een Yoga Teacher Training. Een maand vol stilte & confrontatie. Dé maand waarin het zaadje van Prana Health werd geplant.

In de jaren nadien maakte ik verschillende transformaties door. Zowel positief als negatief. Die healing journey was zeker geen lachertje. Maar, oh wat is het het waard. Telkens weer een stapje dichter bij de ware ik. Open & kwetsbaar

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien. Ik blijf voelen. Ik blijf helen. Het is een never ending journey en daar ben ik zo dankbaar voor. 

Alles gebeurt met een reden. Daarom voel ik dat het mijn doel (dharma) is om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde.

CONTACT & AFSPRAKEN

Tel.: +32 (0) 470 69 72 41

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Stay inspired by Prana Health!

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste tips, nieuwtjes en info over toekomstige events...

Dankjewel!
bottom of page