top of page

Prana Health

Holistisch coaching, yoga & meer

IMG_9355.jpg

Gezond & vrij

WhatsApp Image 2023-11-21 at 13.54.14.jpeg

Let me guide you to your true self, beautiful woman!

Let's make this deep dive together.

Lieve vrouw,
Jij voelt dat je de connectie met jezelf en je lichaam verloren bent. Je lichaam roept om aandacht via chronische klachten die jou belemmeren om volledig vrijuit te leven. Je voelt dat deze symptomen een dieperliggende betekenis hebben, maar je weet niet wat. Je verlangen naar lichtheid & balans groeit elke dag. Een leven vrij van stress.  
 
O wat herken ik dit gevoel. Het gevoel vast te zitten. De nood aan begeleiding. Groei. Transformatie. Vanuit mijn zoektocht ontstond mijn missie. Mijn missie om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar gezondheid & overgave. Naar zelfheling.

Dit zou jouw pad kunnen zijn.
 

Life & light coaching

Hét online traject waar MIND, BODY & SOUL centraal staan.

474C5D9E-51EA-44C7-9EF8-CE9341BF30B7.jpeg
WhatsApp Image 2023-12-08 at 13.18.56.jpeg
73A79490-9464-4008-8F9C-D9E3BB47FD21_1_201_a.jpeg

Op een holistische manier naar een gezond leven. Naar je ware IK.

Jij verdient het om stralend door het leven te gaan. Zonder chronische klachten. Vrij van blokkades uit het verleden. Jij verdient het om lichtheid & gezondheid te ervaren.

Dit traject bundelt een breed spectrum aan holistische technieken allemaal afgestemd op jouw noden. Jouw proces staat centraal. Door deze totaalaanpak werken we op de 5 verschillende holistische niveau's: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Al deze thema's beïnvloeden ons welzijn. They make you shine!

Ben jij klaar om ongelimiteerd te leven?

Marble Surface

Coaching review

"Dankjewel voor alles wat je voor mij hebt betekend. Zowel de ademhalingsoefeningen als het gewoon bewust worden van mijn lichaam heeft tot op de dag van vandaag echt zijn vruchten al afgeworpen. Dankjewel voor alles en ik ga jouw oefeningen gewoon verder blijven doen."

Dit traject is voor:

 • De vrouw die gezond in het leven wil staan en balans wil ervaren.

 • De vrouw die los wil komen uit het verleden.

 • De vrouw die wil leren hoe ze zichzelf opnieuw op #1 kan zetten.

 • De vrouw die een diepe verbinding wil aangaan met haar lichaam.

 • De vrouw die vrijheid & gezondheid wil ervaren.

 • De vrouw die verlangt naar rust in haar hoofd.

 • De vrouw die zichzelf verloren is door de drukte van het leven.

 • De vrouw die terug in haar vrouwelijke essentie wil stappen.

Kortom, de vrouw die gewoon zichzelf wil zijn en wil stralen.

Laat gezondheidsklachten jou niet langer limiteren. Of je nu kampt met darmproblemen, hormonale klachten, chronische stress, hyperventilatie of eender welke andere chronische klacht. Jouw symptomen hebben een betekenis. Laten we samen deze blokkades oplossen zodat jij vrij in het leven kan staan.

Dear beautiful soul, it's time to shine your light.

Na dit traject:

 • Ervaar je vrijheid rond het thema gezonde voeding. 
 • Sta je weerbaar & flexibel in het leven.
 • Voel je een diepere connectie met je lichaam. 
 • Leef je op het ritme van jouw natuur en luister je naar de         noden van je lichaam.
 • Ervaar je innerlijke kracht & balans op alle domeinen in         jouw leven.

En nog zo veel meer ...

Softness pakket: 3 maanden 1:1 begeleiding voor 333,00€*

Power pakket: 6 maanden 1:1 begeleiding voor 666,00€*

(bonus: 1 privé yogales) 

*optie om in termijnen te betalen

Begeleiding

1

Online coaching calls

Softness pakket:

 • Kennismakingsgesprek

 • 1 intake gesprek

 • 3 coaching calls

Power pakket:

 • Kennismakingsgesprek

 • 1 intake gesprek

 • 6 coaching calls

Bonus: 1 privé yogales

2

Bundels & opdrachten

Ik hou ervan om praktisch te werk te gaan. Naast de online begeleiding ontvang je toegang tot een online academy, yogaplatform en werkboek met uitleg en opdrachten. Je krijgt ook toegang tot een persoonlijke map waar de opnames van onze calls in worden verzameld voor later.

3

Energy healing*

Deze sessies zijn live mogelijk bij mij thuis in Antwerpen. Tijdens de sessies kunnen bepaalde blokkades aan het licht komen. Dankzij energetisch werk kunnen deze getransformeerd worden.

*Deze sessies zijn extra bij te boeken. Let me know bij interesse!

Wat je kan verwachten:

01

Meditaties & visualisaties

Door middel van gepersonaliseerde meditaties & visualisaties begeleid ik jou naar de diepere lagen van je bewustzijn. Ervaar diepe ontspanning en creëer ruimte voor alles dat in jou leeft.

02

Yogalessen

Yoga is de perfecte manier om van je hoofd naar je lijf af te dalen. Veel fysieke klachten kennen een psychosomatische oorzaak en via yoga kunnen we ook deze symptomen aanpakken. Hart openend, heup openend, verzachting van het bindweefsel... 

03

Voedings- & levensstijladvies 

Met mijn achtergrond als orthomoleculair therapeut begeleid ik je graag naar een gebalanceerde levensstijl. Voel de kracht van voeding, beweging & bioritme d.m.v. persoonlijke adviezen. Indien nodig kunnen deze tips aangevuld worden met suppletie adviezen.

04

Innerlijk werk

Innerlijk werk is een verzamelnaam voor verschillende technieken die helpen om het onderbewuste te verkennen. Innerlijk kind werk, stembevrijding, trauma release technieken, mindfulness, kaartleggingen, pendelen...

IMG_6169 2.heic
INNERLIJKE KRACHT
VROUWELIJKHEID
CONNECTIE
DANKBAARHEID
BALANS
VRIJHEID
OVERGAVE
VERTROUWEN
67788045_429449971245667_7597892112645881856_n_edited.jpg
Marble Surface

- Hilde

Dankjewel Maxime!
Voor de fijne sessies waardoor een transformatie is ontstaan van een vrouw die: gespannen, gestresseerd, gejaagd en ongelukkig was, naar een vrouw die inzichten en waardering voor zichzelf heeft. Met minder fysische klachten, op weg naar meer balans, in meer vrede met zichzelf.
Dankjewel dat ik jou en je talent heb mogen leren kennen.

Over Maxime

Nice to meet you!

Open & kwetsbaar, zo wil ik mezelf aan jou voorstellen. Ongeveer 5 jaar geleden ging ik door een turbulente periode. Ik was op zoek naar mezelf, op zoek naar de reden achter mijn gezondheidsklachten, op zoek naar geluk. Wanhopig en vastberaden besloot ik om een maand naar Bali te gaan voor een Yoga Teacher Training. Een maand vol stilte & confrontatie. Dé maand waarin het zaadje van Prana Health werd geplant.

In de jaren nadien maakte ik verschillende transformaties door. Zowel positief als negatief. Die healing journey was zeker geen lachertje. Maar, oh wat is het het waard. Telkens weer een stapje dichter bij de ware ik. Open & kwetsbaar

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien. Ik blijf voelen. Ik blijf helen. Het is een never ending journey en daar ben ik zo dankbaar voor. 

Alles gebeurt met een reden. Daarom voel ik dat het mijn doel (dharma) is om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde.

Stay inspired by Prana Health!

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste tips, nieuwtjes en info over toekomstige events...

Dankjewel!
bottom of page