top of page

Prana Health

Holistisch coaching, yoga & meer

Marble Surface

De Prana Health partners

Gezondheid & welzijn groeien elke dag. De vraag stijgt naar kwalitatieve middelen en begeleiding op dit pad. Op mijn eigen zoektocht heb ik fantastische bedrijven leren kennen die deze missie uitdragen. 

Treat

Treat-Gamma-2_LR-2.png

Healthy & tasty food for your mind, body & gut.

Treat biedt zalige bakmixen aan om comfort food naar een next level te tillen in het gezondheidsspectrum. Van pizza tot brood, van brownies tot pasta's. Al hun bakmixen zijn glutenvrij, lactose vrij, vrij van geraffineerde suikers & prebiotisch. Kortom HEERLIJK!

Ontdek deze producten en ontvang 5% korting met de code: 6642M (in te voegen in je account).

Okono

100% keto friendly nutrition!

Bij Okono vind je allemaal producten die keto-proof zijn. Geen lastige energiedipjes meer na het eten. Alleen nog maar een zalig verzadigd gevoel. Hun assortiment bevat chocolade, granola, power bars en nog veel meer...

Ontdek hun producten en ontvang 10% korting met de code: PRANA10

Product_categorie_foto_9c599d7d-c007-4d6e-894d-739389af0492.png

Klejman

Untitled-design-4.jpg

Jouw leverancier van gefermenteerde groenten.

Een van mijn belangrijkste interventies voor gut-healing is het eten van gefermenteerde voeding. Gelukkig maken de zusjes Klejman dit gemakkelijk én lekker. Hun gefermenteerde producten hebben direct effect op je darmgezondheid. Tested & approved!

Try it out! Ontdek hun gamma hier.

Moonbird

's Werelds eerste draagbare ademcoach!

Met mijn achtergrond in stressmanagement & relaxatietherapie werk ik enorm veel met de kracht van de ademhaling in kader van stress, angst & slaapproblemen. Dankzij de Moonbird ademcoach wordt dit nog gemakkelijker toe te passen in je dagelijkse leven. Op eender welk moment in je dag kan je diepe rust en verbinding ervaren.

Koop jouw ademcoach hier en ontvang 10€ korting met de code: JUSTBREATHE10

moonbird-softwhite_rv0kjv.jpg-2.jp2

Lift

lift.1659519062.png

Beweging & mobiliteit als preventief middel om blessures en pijn te voorkomen.

Dat bewegen gezond is, weten we allemaal. Maar dat beweging helend is, dat leer je bij Lift. Het platform biedt tal van video's voor zowel specifieke klachten als sportperformance, naast 1-op-1 begeleiding en trajecten. 

Go check them out en ontvang 15% korting op hun aanbod met de code: PRANAHEALTHXLIFT

Quantumdrops

Ontdek de Verbeterde Kracht van CBD-Oliën met frequenties. De Revolutie in Zelfzorg en Quantum Biohacking.

De QuantumDrops maken gebruik van specifieke frequenties om een holografische blauwdruk van gezondheid, kracht en optimaal functioneren te creëren, waardoor een omgeving wordt gecreëerd die bevorderlijk is voor natuurlijke heling. In combinatie met de therapeutische voordelen van CBD bieden ze een holistische benadering van welzijn zoals geen ander.

7.png

Eqology

Als aanvulling op levensstijl interventies en innerlijk werk is het enorm interessant om het lichaam te ondersteunen met kwalitatieve suppletie. Eqology is een Noorse business partner die duurzame en hoogkwalitatieve producten levert. Mijn grootste favoriet? De Pure Arctic oil (visolie). Ik heb zelf mogen ondervinden hoe goed dit product werkt. Life changing!

omega3-test-kit.jpg
es_supplementen.png

Bonusan

Als tweede suppletie partner stel ik graag Bonusan aan jou voor. Bonusan heeft een heel breed gamma kwalitatieve supplementen voor verschillende doeleinden en klachten. Ik heb het Nederlands bedrijf leren kennen tijdens mijn opleiding orthomoleculaire therapie en blijf grote fan!

Toekomstig business partner?

Heb jij een product waar ik helemaal gek van zou staan? Een product dat mensen ondersteunt op hun pad naar gezondheid & welzijn? Zalig!

Neem dan zeker contact met mij op en wie weet sta jij binnenkort in deze lijst. 

Ben jij een gezondheidsprofessional?

Ontdek dan de samenwerkingsmogelijkheden (affiliate marketing) via onderstaande knop, zodat we samen de wereld iets gezonder kunnen maken.

bottom of page