top of page
Prana Health Wild feminine coach

Prana Health

Wild feminine coaching

Workshops & webinars

Ik hou ervan om voor een groep te staan en zo veel mogelijk mensen te inspireren en te begeleiden. Prana Health geeft zowel live workshops als online webinars rond verschillende health & wellbeing topics. Offline workshops worden uiteraard op locatie gegeven.

 

Wil jij mij graag uitnodigen om te komen spreken voor jouw bedrijf? Neem dan zeker contact met mij op. Het thema van een workshop of webinar wordt afgesteld op jouw vraag. Prijzen worden samen besproken. 

 

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige workshops & webinars? Volg Prana Health op social media én schrijf je in voor de nieuwsbrief via de strook onderaan.

  • Instagram
  • Facebook

Mogelijke thema's & topics

Over Maxime

Nice to meet you!

Open & kwetsbaar, zo wil ik mezelf aan jou voorstellen. Ongeveer 5 jaar geleden ging ik door een turbulente periode. Ik was op zoek naar mezelf, op zoek naar de reden achter mijn gezondheidsklachten, op zoek naar geluk. Wanhopig en vastberaden besloot ik om een maand naar Bali te gaan voor een Yoga Teacher Training. Een maand vol stilte & confrontatie. Dé maand waarin het zaadje van Prana Health werd geplant.

In de jaren nadien maakte ik verschillende transformaties door. Zowel positief als negatief. Die healing journey was zeker geen lachertje. Maar, oh wat is het het waard. Telkens weer een stapje dichter bij de ware ik. Open & kwetsbaar

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien. Ik blijf voelen. Ik blijf helen. Het is een never ending journey en daar ben ik zo dankbaar voor. 

Alles gebeurt met een reden. Daarom voel ik dat het mijn doel (dharma) is om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde.

Maxime Onsia Wild feminine coach, yoga teacher, holistische coach,...
bottom of page