top of page

Prana Health

Holistisch coaching, yoga & meer

  • Facebook
  • Instagram
Awaken-by-nature-raw-cacao-pure-cacao-cacao-ceremonie-ceremony.jpg

Prana vrouwencirkels

"Feeling is healing. Sharing is caring."

Ontdek de kracht van vrouwencirkels. Een vrouwencirkel is een live event waar gelijkgestemde vrouwen samenkomen om te zitten, te delen en te helen. Er wordt ruimte gecreëerd om te voelen wat er leeft en dat in een veilige, warme omgeving. Zonder oordeel.

Lieve vrouw, als je dit leest dat is dit een teken. Een teken om te verbinden met die innerlijke kracht diep in jou. Te verbinden met andere vrouwen en alles om je heen.

Vanaf oktober 2023 organiseert Prana Health elke maand een vrouwencirkel. Tijdens dit event wordt er ruimte gemaakt om in te tunen met je gevoelens, te delen vanuit het hart, los te laten wat er niet meer dient en zo te helen. Samen met andere mooie zielen. Elke vrouwencirkel wordt gestart met een intentie rond een voorafbepaald onderwerp. Dat doen we met een  heerlijke kop ceremoniële cacao. And then the journey begins. 

Voel jij de nood om te verbinden met andere vrouwen die jou echt begrijpen?

Voel jij een verlangen om gewoon te mogen zijn wie je bent?

Voel jij dat er bepaalde dingen vastzitten in je lichaam waar je anders niet over kan spreken?

Wil jij de connectie met jezelf versterken?

Wil jij groeien in zachtheid?

Dan ben jij zo van harte welkom lieve vrouw.

Praktisch:

  • 1x/maand wordt er een cirkel georganiseerd

  • 35€/sessie

  • Locatie: STUDIO 2Care (Bonheiden)

  • Thema gebonden

Schrijf je in op de wachtlijst en ontvang exclusieve info over de volgende gatherings en inschrijvingen. 

Over Maxime

Nice to meet you!

Open & kwetsbaar, zo wil ik mezelf aan jou voorstellen. Ongeveer 5 jaar geleden ging ik door een turbulente periode. Ik was op zoek naar mezelf, op zoek naar de reden achter mijn gezondheidsklachten, op zoek naar geluk. Wanhopig en vastberaden besloot ik om een maand naar Bali te gaan voor een Yoga Teacher Training. Een maand vol stilte & confrontatie. Dé maand waarin het zaadje van Prana Health werd geplant.

In de jaren nadien maakte ik verschillende transformaties door. Zowel positief als negatief. Die healing journey was zeker geen lachertje. Maar, oh wat is het het waard. Telkens weer een stapje dichter bij de ware ik. Open & kwetsbaar

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien. Ik blijf voelen. Ik blijf helen. Het is een never ending journey en daar ben ik zo dankbaar voor. 

Alles gebeurt met een reden. Daarom voel ik dat het mijn doel (dharma) is om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde.

Stay inspired by Prana Health!

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste tips, nieuwtjes en info over toekomstige events...

Dankjewel!
bottom of page