top of page
Prana Health - Wild feminine coach

Prana Health

Wild feminine coaching

Energy healing

Heal & release

Energetisch werk

Healed women are going to heal this world.

Lieve vrouw,
Doorheen ons leven maken we zo veel mee. Elke emotie en elk trauma dat we niet volledig doorvoelen en helen slaagt zich op in ons lichaam. Zowel energetisch als fysiek. Het creëert een blokkade waardoor jij geen flow ervaart in het leven. Het limiteert jou om vrij te zijn en in jou kracht te stappen. 
Jouw lichaam draagt zo veel, lieve vrouw. Zo veel zwaarte en herinneringen. Het is tijd om deze bagage los te laten en stap voor stap terug te keren naar je ware IK. Los van wat je hebt meegemaakt. Door middel van energetisch werk kunnen we naar die onbewuste stukken gaan en trauma helen.
 
Op mijn pad naar zelfheling heb ik prachtige technieken leren kennen om dit te faciliteren. Het is een eer om dit bij andere vrouwen te mogen creëren. I create a safe space for you to let your energy flow. This is the power of self-healing. 
 

Energy healing

Laat jouw energetische blokkades los en transformeer van zwaarte naar licht.

Energy healing
Energetic
Meditation sounds

Deep healing from the inside out

Energetisch werk omvat een breed gamma aan krachtige technieken. Van reiki healings tot traumawerk. Van ceremonies tot soul retrieval. Tijdens een 1:1 healing experience tune ik in op de noden van jouw lichaam en ziel. We gaan in gesprek over waar jij een blokkade ervaart in je leven. Fysiek of energetisch. We duiken samen in de diepte van jouw levensverhaal om naar de bron van jouw klachten te zakken. Op basis van deze informatie voel ik waar jij heling mag ontvangen.  

Tijdens de sessie lig je op de grond of op de tafel met je ogen gesloten. Ondersteund door muziek ga ik aan de slag om de energiestroom in je lichaam en je chakra's te balanceren. Je kan tijdens de sessie fysieke sensaties of emoties ervaren, maar ook nadien blijft de kracht doorwerken. Het is een fantastische manier om in je onderbewuste iets in beweging te brengen. 

Voor wie?

 • Voor die vrouw die voelt dat het verleden haar belemmert.

 • Voor de vrouw die een blokkade, fysiek of energetisch, ervaart. Alsof iets niet stroomt. Alsof ze vast zit in het leven.

 • Voor de vrouw met een verlangen naar diepe connectie en verbinding. 

 • Voor de vrouw met onverklaarbare chronische klachten.

 • Voor de vrouw die helderheid & lichtheid wil ervaren.

 • ​Voor de vrouw die wil groeien op energetisch en spiritueel vlak.

Voor de vrouw die haar ware IK wil ontdekken en vanuit haar kracht wil stralen.

Twijfel je of een 1:1 healing experience iets voor jou is? Neem dan contact met mij op en dan voel ik of dit jouw volgende stap is naar zelfheling.

Trust & surrender,
always remember who you are.

Na een healing experience:

 • Ervaar je meer flow in je leven. 
 • Voel je een diep vertrouwen in jezelf en je pad.
 • Sta je volledig in verbinding met je lichaam. 
 • Heb je meer kennis en helderheid over jouw blokkades uit het verleden, belemmeringen en noden.
 • Ervaar je een ontembare innerlijke kracht.

En nog zo veel meer ...

Praktisch:

 • Duur sessie: 1u30 (inclusief intake, healing en afsluit)

 • Gesprek vooraf mogelijk indien gewenst.

 • Locatie: Antwerpen Berchem

 • Investering: 99€

IMG_6169 2.heic
Take what is weighing on your heart & your mind and free yourself from it.

Over Maxime

Nice to meet you!

Ik geloof met elke vezel van mijn lichaam dat alles gebeurt met een reden. Life has a way of teaching you what you need to know. Zo was het ook bij mij. Doorheen de jaren onderging ik verschillende transformatie processen. Zelden aangenaam, maar oh zo leerzaam. Dankzij deze lessen ontdekte ik mijn ware kracht, the wild feminine power. Ik leerde om vanuit verbinding voor mezelf te zorgen, mezelf te helen en te groeien tot de persoon die ik nu ben. Sterk & vrouwelijk. Ontembaar. 

Zo horen wij vrouwen te zijn. Puur, zonder belemmeringen. In onze kracht. Zodat wij ons licht kunnen laten schijnen. 

 

Het is mijn doel (dharma) om deze wilde vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde. Het pad naar hun essentie.

Maxime Onsia wild feminine coach, yoga teacher en founder van Prana Health
bottom of page