top of page

Prana Health

Holistisch coaching, yoga & meer

 • Facebook
 • Instagram

Holistisch coaching

Lieve vrouw, voel jij het verlangen om jezelf op nummer 1 te zetten? Jouw gezondheid prioriteit te maken. Wil jij de band met jouw lichaam opnieuw opbouwen en samen leren werken? Dan nodig ik je met veel zachtheid uit voor mijn holistische coaching. 

Herken jij je in onderstaande verlangens & struggles? 
 • Je wil je gezondheid op #1 zetten. 
 • Je kampt met stressgerelateerde of andere chronische klachten.
 • Je wil op persoonlijk vlak groeien, naar je ware IK.
 • Je wil vrijheid ervaren in het leven. 
 • Je wil thuiskomen in je lijf.
 • Je voelt de drang om terug in connectie te komen met jezelf, je lichaam en alles om je heen.
 • Je wil weerbaarder in het leven staan.
 • Je wil op en top vrouw zijn.
Na de coachingssessies voel je je:
STERKER
MEER VROUW
IN CONNECTIE
DANKBAAR
IN BALANS
VRIJ
Let me guide you to your true self, beautiful woman!
 
IMG_9355.jpg

Online coaching

Voel jij de nood naar extra begeleiding op holistisch niveau om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren en thuis te komen in je lijf?

Dan kan mijn online coaching iets voor jou zijn. Ik combineer mijn kennis vanuit de orthomoleculaire therapie, intermittent living, yoga, reiki en eigen ervaringen om jou optimaal te kunnen coachen. Jij staat hierin helemaal centraal.

Het start allemaal bij een intake gesprek. Hierin brengen we in kaart wat jouw verlangen is op basis van bepaalde klachten of struggles. Ik maak hier volledig ruimte voor jou om te zijn in alle openheid. Ik luister en geef al eerste tips zodat je van start kan gaan. 

Nadien volgen de opvolg consults waarin we samen het pad bewandelen naar meer rust, overgave en geluk. Balans & gezondheid staan centraal. We finetunen waar nodig met behulp van holistische tips. Ik begeleid jou op het pad naar zelfheling, een pad dat jij zelf bewandelt.

Praktisch:

 • Optie gratis kennismakingsgesprek 

 • Intakegesprek: 111 €

 • Opvolgconsultatie: 77€

Heb je vragen over de consultaties? Contacteer mij via het contactformulier of via maxime@pranahealth.be

 

Voel je een volle JA? Boek dat een afspraak hieronder.

Over Maxime

Nice to meet you!

Open & kwetsbaar, zo wil ik mezelf aan jou voorstellen. Ongeveer 5 jaar geleden ging ik door een turbulente periode. Ik was op zoek naar mezelf, op zoek naar de reden achter mijn gezondheidsklachten, op zoek naar geluk. Wanhopig en vastberaden besloot ik om een maand naar Bali te gaan voor een Yoga Teacher Training. Een maand vol stilte & confrontatie. Dé maand waarin het zaadje van Prana Health werd geplant.

In de jaren nadien maakte ik verschillende transformaties door. Zowel positief als negatief. Die healing journey was zeker geen lachertje. Maar, oh wat is het het waard. Telkens weer een stapje dichter bij de ware ik. Open & kwetsbaar

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien. Ik blijf voelen. Ik blijf helen. Het is een never ending journey en daar ben ik zo dankbaar voor. 

Alles gebeurt met een reden. Daarom voel ik dat het mijn doel (dharma) is om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde.

Offline coaching

Voel je die volle JA en ben je gemotiveerd om samen met mij aan jouw gezondheid te werken, maar spreekt online coaching jou niet aan?

All good! I've got you!

Je kan steeds een afspraak boeken in de praktijk van Kine2Care te Bonheiden waar ik jou met veel liefde en warmte ontvang om samen het zelfhelingsproces te starten. We doorlopen samen jouw klachten en kijken welke behandeling het beste bij jou past. Van voedingsadvies tot lichaamswerk en meditaties. Iedereen is uniek en daarom verdien jij ook een unieke behandeling.


 
Marble Surface

- Hilde

Dankjewel Maxime!
Voor de fijne sessies waardoor een transformatie is ontstaan van een vrouw die: gespannen, gestresseerd, gejaagd en ongelukkig was, naar een vrouw die inzichten en waardering voor zichzelf heeft. Met minder fysische klachten, op weg naar meer balans, in meer vrede met zichzelf.
Dankjewel dat ik jou en je talent heb mogen leren kennen.

Stay inspired by Prana Health!

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste tips, nieuwtjes en info over toekomstige events...

Dankjewel!
bottom of page