top of page

Prana Health

Holistisch coaching, yoga & meer

  • Facebook
  • Instagram

Workshops & webinars

Ik hou ervan om voor een groep te staan en zo veel mogelijk mensen te inspireren en te begeleiden. Vanaf 2024 organiseert Prana Health zowel live workshops als online webinars rond verschillende health topics. Offline workshops worden op locatie gegeven.

 

Wil jij of jouw bedrijf mij graag uitnodigen om te komen spreken? Bekijk dan zeker hieronder het mogelijke aanbod. Op vraag kan het thema van een workshop of webinar ook wijzigen. Prijzen worden samen besproken. 

 

Wil je hiervan op de hoogte blijven van toekomstige workshops & webinars? Volg Prana Health op social media én schrijf je in voor de nieuwsbrief via de strook onderaan.

  • Instagram
  • Facebook

Workshop: Koken met shakes
Datum: 02/12/2023

Zeg nu zelf, elke dag een proteïne shake drinken bij gebrek aan tijd en inspiratie wordt na een tijdje best saai. Ben jij dit beu? Wil jij een creatieve boost krijgen in de keuken? Voel jij de nood om meer te leren over gezonde voeding en hoe je dit gemakkelijk kan integreren in jouw leven? I've got you!

Tijdens mijn workshop 'Koken met shakes' gaan wij samen aan de slag om lekkere en proteïne rijke snacks op tafel te toveren, zodat eten terug genieten wordt. Na deze workshop is gezond eten & koken gemakkelijker dan ooit en heb je handige handvaten om thuis te experimenteren met proteïne shakes.

Praktisch:

  • Datum: zaterdag 2 december van 13:30-16:00

  • Locatie: STUDIO 2Care te Bonheiden

  • Prijs: 60€ p.p.

BONUS: je ontvangt een leuke bundel met de recepten van de workshop om thuis te blijven koken.

1050x1050_simply6_1024x1024.jpg

Mogelijke thema's & topics

Over Maxime

Nice to meet you!

Open & kwetsbaar, zo wil ik mezelf aan jou voorstellen. Ongeveer 5 jaar geleden ging ik door een turbulente periode. Ik was op zoek naar mezelf, op zoek naar de reden achter mijn gezondheidsklachten, op zoek naar geluk. Wanhopig en vastberaden besloot ik om een maand naar Bali te gaan voor een Yoga Teacher Training. Een maand vol stilte & confrontatie. Dé maand waarin het zaadje van Prana Health werd geplant.

In de jaren nadien maakte ik verschillende transformaties door. Zowel positief als negatief. Die healing journey was zeker geen lachertje. Maar, oh wat is het het waard. Telkens weer een stapje dichter bij de ware ik. Open & kwetsbaar

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien. Ik blijf voelen. Ik blijf helen. Het is een never ending journey en daar ben ik zo dankbaar voor. 

Alles gebeurt met een reden. Daarom voel ik dat het mijn doel (dharma) is om vrouwen te begeleiden op hun pad. Het pad naar zelfheling, naar vrijheid & liefde.

Stay inspired by Prana Health!

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste tips, nieuwtjes en info over toekomstige events...

Dankjewel!
bottom of page